Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Job Description

Etsimme uutta kollegaa Ouluun huolehtimaan Premium-asiakkaistamme ja heidän kokonaisvaltaisesta varallisuussuunnittelustaan osana Private Banking -tiimiä. Liity kunnianhimoiseen joukkoomme ja tule mukaan vapauttamaan asiakkaidemme potentiaalia.

Premium-tason varallisuussuunnittelua

Danske Bankin Private Bankingissa autamme asiakkaita kasvattamaan varallisuuttaan nyt ja tulevaisuudessa tarjoamalla kokonaisvaltaista varallisuuden suunnittelua, yksiköllisiä sijoitusratkaistuja ja laajoja pankkipalveluita. Haluamme käyttää asiantuntemustamme, jotta asiakkaamme voivat saavuttaa visionsa ja hyödyntää varallisuutensa täyden potentiaalin.

Varallisuusasiantuntijana toimit Danske Premium -asiakkaiden henkilökohtaisena yhteyshenkilönä sijoitus- ja varallisuusneuvontaan liittyvissä asioissa. Danske Premiumin edut on suunnattu pankin asiakkaille, joiden sijoitukset ja tilivarallisuus ovat yli 100.000 euroa tai kokonaispankkiasiointi yli 400.000 euroa. Työssäsi tuet asiakkaan päätöksentekoa luomalla kokonaiskuvan hänen taloudestaan ja laatimalla asiakkaan tilanteeseen perustuvan suunnitelman sekä ehdotuksen varallisuuden hyödyntämisestä. Lisäksi varmistat, että asiakkaalla on käytössään kaikki tarvittavat tuotteet ja palvelut.

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi:
  • Asiakastapaamiset kasvokkain ja verkossa
  • Uusasiakashankinta
  • Premium-asiakkuuksien kehittäminen Private Banking -asiakkuuksiksi
Tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen asiantuntija

Etsimme tehtävään tavoitteellista finanssialan ammattilaista, jonka intohimona on löytää asiakkaan tarpeisiin oikeat ratkaisut ja saada tuloksia aikaan. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta sijoittamisen, säästämisen tai varallisuudenhoidon parista sekä suoritettua APVY1-tutkintoa. Työssä onnistumistasi tukee itsenäinen ja järjestelmällinen työskentelyote sekä hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot.

Kehittymistä ja kasvua kansainvälisessä pankissa

Pääset mukaan kunnianhimoiseen Private Banking -tiimiin, jossa palvelemme sekä Premium- että Private Banking -asiakkaita. Osa kollegoistasi työskentelee kanssasi Oulussa ja osa muilla paikkakunnilla Suomessa. Tiimimme jäsenenä pääset haastamaan itseäsi ja kannustamme sinua aina uusiin onnistumisiin.

Olemme yksi Suomen suurimmista finanssialan työnantajista – meillä opit jatkuvasti uutta ja sinua innostetaan kehittymään ja kehittämään osaamistasi. Tarjoamme myös rahanarvoisia henkilöstöetuja, kuten puhelin-, lounas-, liikunta- ja hierontaedun sekä monia muita etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Lue lisää meistä työnantajana, sekä finanssialan tarjoamista mahdollisuuksista: danskebank.com/careers tai #danskebankcareers ja #finanssialalle.

Oletko sinä uusi kollegamme?

Ota seuraava askel urallasi ja haet tehtävään 5.8.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa 11.7.-15.7. Sanna Laukkarinen, Director, puh. +358 (0)50 470 7994.

About Us

Danske Bank on pohjoismainen pankki, jolla on hyvät yhteydet ympäröivään maailmaan. Jo 150 vuoden ajan olemme auttaneet ihmisiä ja yrityksiä vapauttamaan potentiaalinsa. Ura palveluksessamme tarjoaa tilaisuuden liittyä 22 000 työntekijän yhteisöön ja kulttuuriin, jossa olemme sitoutuneet toimimaan yhteisten lupaustemme mukaisesti: Team Up, Own It ja Be Open. Olemme yhdessä muuttamassa Danske Bankia paremmaksi pankiksi niin asiakkaillemme, työntekijöillemme kuin meitä ympäröiville yhteiskunnillekin.
Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...