Varastotyöntekijä (Riihimäki)

Lisäpalvelu

View: 131

Update day: 23-02-2024

Location: Riihimäki Kanta-Häme

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Kiinnostaako varastotyö teollisuuden alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi varastoalan ammattilainen? Jatka lukemista, niin kerromme lisää avoinna olevasta työpaikasta.

Haemme asiakasyrityksellemme Riihimäen alueelle VARASTOTYÖNTEKIJÄÄalustavasti noin puolen vuoden pituiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen. Hyvän tekijän löytyessä on hyvin mahdollista, että työ jatkuu huomattavasti pidempäänkin.

Millainen työ on kyseessä?

Tehtävänäsi ovat tavaroiden vastaanotto sekä niiden järjestely varastotiloihin trukkia apuna käyttäen. Vastaanotettavat materiaalit ovat pääosin kuormalavoja sekä rosterikontteja. Myös tavaroiden punnitseminen sekä niistä kirjausten tekeminen kuuluvat työnkuvaan.

Tavaroiden siirtely trukilla on hyvin perusluonteista trukkihommaa, toki talvella pihalla saattaa olla ajoittain hieman liukasta. Aiempi kokemus trukin ajamisesta katsotaan toki hakijan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Hommat on mahdollista oppia nopeasti, jos peruslähtökohdat (asenne ja motivaatio) ovat kunnossa.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa, lähtökohtaisesti joka toinen viikko aamuvuoroa (klo 6.00-14.00) sekä joka toinen viikko illtaa (14.00-22.00).

Mitä odotamme sinulta?

  • Suomen kielen taitoa

- Koulutusta tai kokemusta joko tuotanto- tai varastoalalta

  • Tarkkaa työotetta
  • Erinomaista asennetta
  • Mahdollisuutta työskennellä kahdessa vuorossa (6-14 sekä 14-22)

Mitä me tarjoamme sinulle?

  • Asiallisen työn isossa sekä hyvin johdetussa teollisuusalan yrityksessä
  • Kilpailukykyisen palkkatason (osaamisen/kokemuksen mukaan, palkkahaarukka arviolta 13-14,50e/h + vuorolisät)
  • Mahdollisuuden pitkäaikaiseen työpaikkaan

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian oheisen linkin kautta! Aloitamme työhaastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Työt on mahdollista aloittaa helmikuun aikana, tarkempi päivämäärä sovitaan haastatteluvaiheessa.

Jäikö sinulle kysyttävää?

Lisätiedot ja yhteydenotot asiaan liittyen:

Sami Ikävalko 044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan alalla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Haku päättyy: 31.01.2023 23:59


Lisäpalvelu
Kanta-Häme
14200 Janakkala
12700 Loppi
Riihimäki
Hyvinkää
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 18.01.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 08-04-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...