Loading ...

Job content

Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Perttulan alkuluokkaan.

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Nurmijärvi on reilun 44 000 asukkaan kasvukunta, jonka varhaiskasvatuspalveluissa työskentelee n. 550 ammattilaista. Tarjoamme laadukasta, monipuolista ja ajanmukaista varhaiskasvatusta noin 2450 lapselle kunnallisissa ja yksityisissä varhaiskasvatusyksiköissä.

Oletko sinä meidän uusi ilmiöntekijämme?

Etsimme varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajaa Perttulan alkuluokkaan määräaikaiseen tehtävään. Tehtävä alkaa 1.8.2023 mukaan ja päättyy 30.6.2024. Määräaikaisuus perustuu hankerahoitukseen. Varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitaja tekee työtä lapsiryhmässä lasten tuen tarpeen edellyttäessä henkilöstöön lisävahvistusta.

Perttulan alkuluokka sijaitsee rauhallisella alueella luonnon lähellä. Perttulan alkuluokassa on eskareita ja ensimmäisen luokan oppilaita. Yhteistyössä perheiden kanssa luomme kannustavan ja lapsen itsetuntoa tukevan kasvuilmapiirin, jossa lapsi kokee onnistumisen elämyksiä sekä liikkumisen ja leikin iloa. Perttulan alkuluokassa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi sekä tuoda oman osaamisesi osaksi työyhteisöämme. Olet lämpimästi tervetullut osaksi osaavaa ja motivoitunutta työyhteisöämme.

Merkityksellinen työ kutsuu sinua!

Arvostamme kiinnostustasi ja kokemustasi varhaiskasvatuksesta/esiopetuksesta ja sen kehittämisestä osana tiimiä ja työyhteisöä. Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, sensitiivisyyttä, kehittävää työotetta ja yhteisöllisyyttä.

Nurmijärven varhaiskasvatuksessa työsi tukena ovat

 • hyvät resurssit lasten tuen järjestelyissä konsultoivien varhaiskasvatuksen erityisopettajien ja varhaiserityiskasvatuksen lastenhoitajien avulla
 • varhaiskasvatuksen S2-opettajan yhteistyö
 • alueellisten varhaiskasvatuksen opettajien pedagoginen tuki
 • varhaiskasvatuksen digiagentit
 • päiväkodeissa työskentelevät varhaiskasvatuksen toimitilahuoltajat
Tarjoamme sinulle työolosuhteet, jossa toteutuu
 • hyvä ilmapiiri
 • koulutusmyönteisyys
 • vaikuttamisen mahdollisuus
 • vahvuuksien sekä osaamisen huomioiminen
 • tekemisen meininki ja vahva kehittämisen henki
” Nurmijärvi on sopivan kokoinen kunta ja työnantaja - meillä toteutuu yhteisöllisyys, vaikutusmahdollisuudet, rauha tehdä töitä sekä riittävä resursointi.”

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Marita Käyhkö p. 040 317 4069 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi tai päiväkodin johtaja Emilia Häggman 040317 4065.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus siirtymäsäännökset huomioiden.

Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on tarvittaessa toimitettava lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä tuberkuloosiselvitys. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Nurmijärven kunnan työn vaativuuden arvioinnin mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 2373,69 euroa kuukaudessa. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. KVTES:n mukainen työkokemuslisä on 3 % tai 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, olennaisesta kokemuksesta riippuen.

Hakuaika päättyy 19.6.2023 klo 16.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tule kanssamme tekemään lapselle hyvä varhaiskasvatuspäivä!

Tutustu työnantajaan
 • Lisätiedot

 • https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiserityiskasvatuksen-lastenhoitaja-perttulan-paivakoti-nur-6271/
 • Nurmijärven kunta
 • KokoaikatyöTyöpaikkaMääräaikainen
 • nur-6271
 • 6.6.2023 - 19.6.2023 16:00
 • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaVarhaiskasvatuksen lastenhoitajatKunta

Yhteystietomme

Yhteystiedot

palvelupäällikkö Marita Käyhkö p. 040 317 4069 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@nurmijarvi.fi tai päiväkodin johtaja Emilia Häggman 040317 4065.

Lisätietoja

Työnantaja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.


Osoite: Uotilan koulutie, Perttula
Loading ...
Loading ...

Deadline: 15-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...