Position: Entry level

Job type: Full-time

Loading ...

Job content

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Me arvostamme osaavia varhaiskasvattajiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu , yhdessä tekeminen ja kannustaminen.

Etsimme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaaPilke Soittajankankaan päiväkotiin Ouluun.Päiväkodissamme on 174 paikkaa. Tehtävä sopii sinulle, jos haluat hyödyntää osaamistasi, kehittää ja ideoida uutta sekä jättää oman persoonallisen jälkesi hyvän päivän syntymiseksi lapsille ja työkavereillesi. Työ alkaa 8.1.2024 tai sopimuksen mukaan.

Monipuolista ja laadukasta toimintaa kotoisassa ympäristössä

Pilke-päiväkoti Soittajankangas sijaitsee Soittajankankaalla, uuden Hiukkavaaran kaupunginosassa. Päiväkotimme ensimmäinen osa valmistui tammikuussa 2019 ja laajennusosa elokuussa 2019.

Pienryhmätoimintaa ja retkiä omalla muksubussilla

Päiväkodissamme on 10 lapsiryhmää ja nykyaikaset, helposti muunneltavat oppimisympäristöt. Päiväkodin läheisyydessä on upeat retkeilymaastot ja lähikirjasto, jossa vierailemme viikoittain. Päivän aikana toimimme pienryhmissä ja painotamme kokopäiväpedagogiikkaa.

Soittajakankaalla on oma muksubussi, jolla pääsemme pienryhmissä pidemmille retkille. Jumppasalissamme lapset liikkuvat liikuntasuunnitelman mukaisesti.

Päiväkotimme kaikki ateriat valmistaa oma kokki. Laadukas ja puhdas ruoka on suuri ylpeyden aiheemme.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana tuet ja edistät lasten kasvua, kehitystä ja oppimista. Sinulla on vahva työote, myönteinen ja aktiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata lapset aidosti. Nautit työskentelystä lasten kanssa, näet heissä mahdollisuuksia ja arvostat työtäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana, hyvän päivän tekijänä.

Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Työntekijöillämme on mahdollisuus työn kehittämiseen ja kouluttautumiseen. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeellä sinulla on lisäksi etenemismahdollisuuksia erilaisiin työtehtäviin. Kerromme täällä lisää, millaista on työskennellä Pilke-päiväkodissa . Sieltä voit myös lukea varhaiskasvatuksen opettaja Anun tarinan.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon ja iltapäiväkerhotoiminnan sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 2 000 varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon ammattilaista. He haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Me arvostamme osaavia varhaiskasvatuksen ammattilaisiamme ja haluamme olla heille hyvä työnantaja. Arvojemme ohella meidän toimintaamme työyhteisönä ohjaavat vahvasti laatu , yhdessä tekeminen ja kannustaminen

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti. Työtapamme on ratkaisukeskeinen ja kannustamme kokeilemaan uutta. Pilkkeen päiväkodeissa työt on jaettu lasten kanssa toimivien ammattilaisten kesken niin, että kaikilla on aikaa keskittyä omaan työhönsä ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista. Tarjoamme työntekijöillemme mielekkään ja turvallisen työarjen, positiivisen työympäristön sekä tukea työhön. Pilkkeen työntekijänä sinulla mahdollisuus kehittää työtäsi, kouluttautua sekä rakentaa omannäköisesi urapolku.

Tästä olemme tarkkoja: kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lastenohjaaja tai lähihoitaja sisältäen lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelman) tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja ja päivähoitaja. Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain (770/1993) 6

  • :n 2 mom. mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.

Jos luit juuri itsestäsi, pistä hakemus tulemaan - olisi ilo saada sinut hyvän päivän tekijöiden joukkoomme!
Loading ...
Loading ...

Deadline: 27-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...