Verhoilija huonekaluteollisuuteen

Barona Teollisuus

View: 140

Update day: 15-11-2023

Location: Lapua South Ostrobothnia

Category: Production / Operation

Industry:

Loading ...

Job content

Oletko kiinnostunut työskentelemään huonekaluteollisuuden parissa, mukavassa työympäristössä aktiivisella otteella.

Haemme nyt sohvaverhoilijaa huonekalutehtaalle kokopäiväiseen työsuhteeseen asiakasyrityksellemme Lapualle.

Etsimme työntekijää, joka on valmis tekemään töitä reippaalla ja ahkeralla otteella.

Työtehtäviisi kuuluu verhoomon monipuoliset työtehtävät, itsenäinen työskentely osana tiimiä ja vastaat omalta osaltasi tuotannon sujuvuudesta.

Tuotannossa vallitsee mukava ilmapiiri ja sinulle olisikin tarjolla loistavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Haettavalta henkilöltä odotamme aikaisempaa kokemusta tehtävästä sekä huolellista ja tarkkaa asennetta töihin. Laadukkaat tuotteet ja hyvä työn jälki on asiakasyrityksen tuotteissa etusijalla, joten odotamme, että laadukas jälki on myös sinulle työssäsi kunnia-asia.

Aivan ihannetyyppi verhoilijaksi olisi tarkka, huolellinen ja laadusta tinkimätön. Omaisit hyvän asenteen ja työmotivaation, sekä valmiuden työskennellä tiimissä, kuitenkin itsenäisesti omaa työtäsi tehden.

Töitä tehdään päivävuorossa arkipäivisin klo 7-15:00.

Työsopimus solmitaan alkuun Barona Teollisuus Oy:n kanssa. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen.

Kyseinen tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten jos kiinnostuit niin ethän odottele viimeiseen hakupäivään!

Täytäthän kuitenkin tietosi hakuun huolella, jotta saamme heti tietoa kokemustaustastasi.

Rekrytoinnista vastaa Barona, joten myös hakemuksen pääset jättämään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta oheisesta linkistä.

Hae paikkaa viimeistään 14.05.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: [email protected], +358452266061

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.


Barona Teollisuus
62100 Lapua
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 28.04.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...