Verhomyyjä

Eurokangas Oy

View: 173

Update day: 14-02-2024

Location: Raisio Southwest Finland

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen vuonna 1945 perustettu perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.Eurokangas Oy on johtava kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin erikoistunut suomalainen vuonna 1945 perustettu perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolilla Suomea, valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti sekä eurokangas.fi -verkkokauppa. Eurokankaan asiakkaita ovat kuluttajat, yritykset ja julkinen sektori. Eurokangas panostaa liiketoiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja tähtää verkkokaupalla myös kansainvälisille markkinoille. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.

Eurokankaan Myllyn myymälässä on nyt paikka auki idearikkaalle ja aktiiviselle verhomyyjälle.

Tehtäviisi kuuluu tavoitteellinen myynti- ja asiakaspalvelutyö myymälässä. Selvität asiakkaiden sisustamiseen liittyviä tarpeita herkällä korvalla ja inspiroivalla tyylilläsi ideoit ja ehdotat niihin sopivia ratkaisuja laajasta tuote- sekä palveluvalikoimastamme mittatilausverhoista, kaihtimiin sekä verhokiskoihin ja muihin kodintekstiileihin. Toimit asiakkaan asiantuntijana koko prosessin ajan ideoinnista, tarjouksen tekemiseen sekä toteutuksen koordinointiin. Nautit kaupanteosta, tavoitteiden saavuttamisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Osallistut myös myymälän ylläpitoon. Tukenasi on myymälän osaava tiimi, luotettavat alihankkijakumppanit sekä pääkonttorin tukitoiminnot.

Työssä menestyminen edellyttää:

  • positiivista asiakaslähtöistä ajattelutapaa ja myyntihenkistä asennetta
  • aikaisempaa myyntityön kokemusta
  • kiinnostusta kankaisiin ja sisustamiseen TAI aikaisempaa kokemusta verhojen/kankaiden/sisustustekstiileiden parissa
  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • työskentelymahdollisuutta myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • perustason IT-taitoja ja järjestelmien käyttökokemusta
  • Tekstiilialan koulutusta TAI tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä kotimaisessa perheyrityksessä ja tärkeän roolin mahtavassa myyntijoukkueessa. Panostamme suomalaiseen työhön ja verhojen suunnittelu-, ompelu- ja asennuspalvelullamme sekä mittatilauksena valmistettavilla kaihtimilla, verhokiskoilla ja rullaverhoilla on arvostettu Avainlippu-merkki. Pääset siis tarjoamaan asiakkaillesi taatusti yksilöllisiä ja laadukkaita sisustuskokonaisuuksia. Meillä Eurokankaalla ylivertainen asiakaspalvelu on kaiken tekemisemme keskiössä, mistä kertoo myös saamiemme positiivisten asiakaspalautteiden määrä. Verhomyyjänämme teet työtä omalla myyntihenkisellä persoonallasi ja tuemme kehittymistäsi kattavalla perehdytyksellä sekä säännöllisellä koulutuksella.

Työ on osa-aikainen ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.11.2022 mennessä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä:

WWW-osoite:https://www.eurokangas.fi/
Yhteystiedot:Marina Ala-Nikula
marina.ala-nikula@eurokangas.fi
Työpaikan osoite:21280 RAISIO
Palkkaus:Kaupan alan tes
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:osapäivätyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:27.11.2022
Ilmoitus jätetty:09.11.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11703805

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Eurokangas Oy
21200 Raisio
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 09.11.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...