Loading ...

Job content

Viherrakentaja, 10 paikkaa, Lisäpalvelu Varsinais-Suomi Oy, Turku Kiinnostaako joustava työ viheralalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi viheralan ammattilainen? Lisäpalvelulta löytyy vaihtelevia hommia monentasoisille osaajille. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Etsimme nyt puutarhureita ja päältä ajettavan ruohonleikkurin kuljettajia kesäsesonkiin n. seitsemän kuukauden pituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa huhtikuussa ja päättyy lumentuloon loka- marraskuun vaihteessa. Millainen työ on kyseessä?

Tässä työssä olet mukana ylläpitourakassa hoitamassa Turun keskustassa sijaitsevaa kohdetta. Puutarhurina työtehtäväsi ovat monipuolisia ja roolisi vastuullinen. Työaikasi on 37,5/h viikossa, 7-15 välillä arkisin. Satunnaisesti voi olla myös viikonlopputöitä.

Työstäsi kerrotaan lisää haastattelutilanteessa. Palkka neuvotellaan Tessin ja kokemuksen mukaan. Päiväsi tulevat kulumaan esimerkiksi näiden tehtävien parissa: ?Yleiset puutarhurin ylläpitotyöt ?Päältä ajettavan ruohonleikkurin ajoa Työtehtäväsi voi luonnollisesti muutua työkohteessa. Myös osaamisesi ja kiinnostuksen kohteesi vaikuttavat siihen, mitä kaikkea pääset tekemään.

Teet hommia osana useampi henkistä tiimiä, johon kuuluu ammattilaisia kivityöntekijöistä puutarhureihin. Vaikka ympärillä on tiimi, työsi on itsenäistä, eli tarvitset oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Mitä odotamme sinulta? Pärjäät tehtävässä mainiosti, jos sinulla on: ??

Puutarhurin tai hortonomin tutkinto ja/tai aikaisempi työkokemus alalta ??? B-ajokortti, suomen tai englannin kielen taito ?? Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 sekä hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta Plussaa on (mutta ei välttämätöntä!), jos sinulla on lisäksi: ? C-ajokortti ?

oma auto käytössä Mitä me tarjoamme sinulle? ?Reilun palkkauksen, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Tässä työssä tuntipalkkasi tulee olemaan 12-15 euron välillä (neuvotellaan tarkemmin osaamisen ja kokemuksen mukaan). ?Työssä tarvittavat varusteet.

?Apua ja tukea työssä tarvittavien korttien ja koulutusten hankkimiseen. ?Luotettavan työpaikan, jossa kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat hoituvat oppikirjan mukaan. Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu: 1??Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa.

Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä nimetyn yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa. 2??Asiakaskuntamme on todella monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia tehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin. 3??Ison asiakaskuntamme ansiosta töitä on tarjolla jatkuvasti, ja yhden työkeikan päättyessä voitkin osaamisesi mukaan työllistyä pian seuraavaan työhön 4??Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme.

Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian. Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian! Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan mahdollisimman pian!

Jäikö sinulle kysyttävää? Mikko Rautee kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat numerosta 044-4272333 tai sähköpostilla osoitteesta mikko.rautee@lisapalvelu.net Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa.

Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä.

Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen. Palkkaus: 12-15 Työkokemus: 1-5 vuotta Työ alkaa: Huhtikuun alussa Työn kesto: 6 – 12 kk Työaika: kokoaikatyö Yhteystiedot: Rautee, Mikko Lähde: TE-palvelut
Loading ...
Loading ...

Deadline: 24-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...