Loading ...

Job content

Vuokra-asuntojen välittäjä, Vuokraturva Oy, Helsinki

Varmasti tiedätkin, että vuokralla asumisen suosio kasvaa kaiken aikaa. Vuokraturva on Suomen johtava vuokra-asuntojen välittäjä, ja etsimme nyt tulevia uusia huippuammattilaisia riveihimme!

Jos olet aina tykännyt vauhdikkaasta menosta ja kannustavasta palkkauksesta, tämä vuokra-asunnon välittäjän työ voi olla juuri sinun unelmatyösi. Varsinkin jos olet asiakaspalveluhenkinen ja liikut mielelläsi autolla ympäri pääkaupunkiseutua. Vuokraturvalla on erittäin laaja ja uskollinen kanta-asiakkaiden joukko, eivätkä työt lopu koskaan kesken! Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä (Lähde: Taloustutkimus Oy). Vuokraturvalla on myös WWF Green Office -sertifikaatti ja se on Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-yritys.

Aiempaa työkokemusta alalta et tarvitse, vaan reipas asenne ja oppimishalu ratkaisevat. LKV- ja LVV-tutkinto lasketaan toki eduksi, mutta ne voi opiskella kätevästi myös työn ohessa, ja ilmankin pärjäät kyllä. Vuokraturvalla on rento ja dynaaminen meininki sekä toimialan parhaat kouluttajat ja perehdyttäjät, joten täytenä alan untuvikkonakin olet hyvissä käsissä.

On myös kovasti eduksi, jos olet helposti lähestyttävä, luonteeltasi avoin ja sosiaalinen sekä käytät sujuvasti moderneja työvälineitä. Englannin kielen taito on hallussasi ja oma auto käytössäsi. Ja tietysti arvostat vakavaraista työnantajaa, joka on ollut vuokravälityksen markkinajohtaja jo 20 vuotta.

Vuokra-asunnon välittäjänä työsi on liikkuvaa, vastuullista ja itsenäistä. Meillä saat toimialan parhaan 2 000 euron pohjapalkan, jota sitten kasvatat tuntuvasti kuukausittaisella kannustinpalkkauksella. Lisäksi saat myös vahvan yhteishengen ja mahtavat työkaverit! Oman auton käytöstä saat lisäksi tietysti normaalit verovapaat kilometrikorvaukset.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Olemmeko me juuri se työpaikka, jossa todella viihtyisit ja oppisit paljon uutta?

Tee vapaamuotoinen hakemus ja lähetä se CV:n kanssa osoitteeseen hakemus@vuokraturva.fi viimeistään 14.12. mutta mieluiten mahdollisimman pian. Laita otsikoksi "Vuokra-asunnon välittäjä Helsinki". Odotamme innolla hakemustasi!

Jos sinulla on kysyttävää, vastaamme kysymyksiisi joka arki-iltapäivä klo 14.30-16.00 numerossa 044 901 9118.

Lisätietoa saat myös tältä lyhyeltä videolta: https://www.youtube.com/watch?v=p7YeS4IDWQ8

WWW-osoite:http://www.vuokraturva.fi
Yhteystiedot:Vastaamme kysymyksiisi joka arki-iltapäivä klo 14.30-16.00 numerossa 044 901 9118.
Työpaikan osoite:Ilmalankuja 2 L, 00240 HELSINKI
Palkkaus:pohja 2000 € + kannustin
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:14.12.2022 klo 23:59
Jätä hakemus:hakemus@vuokraturva.fi
Ilmoitus jätetty:08.12.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11741206

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.


Vuokraturva Oy
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.12.2022

Loading ...
Loading ...

Deadline: 19-12-2023

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...