Loading ...

Job content

VillageWorks on Suomen suurin itsenäinen joustavia työtiloja tarjoava yritys. Vuonna 2008 perustettu VillageWorks on kasvanut pienestä business centeristä kahdeksan toimipisteen organisaatioksi, jonka asiakkaina on yli 1600 jäsentä ja lähes 500 jäsenyritystä.

VillageWorks perustuu ajatukseen kyläyhteisöstä, jonka sisällä jaetaan ideoita, kokemuksia, ajatuksia ja verkostoja. Villagen keskeisenä voimavarana on positiivinen ja aikaansaava kulttuuri, jota edistävät monipuoliset ja joustavat työtilat sekä lämmin ja inspiroiva yhteisö. Me Villagella haluamme kasvaa ja kehittyä yhdessä jäsentemme kanssa. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.villageworks.com.

Tule Villageen ilahduttamaan asiakkaitamme aurinkoisella asenteellasi ja palvelualttiudellasi!

Haemme mukavaan ja energiseen työyhteisöömme

yhteisökoordinaattoria

hoitamaan aulapalvelua ja yritysasiakkaidemme monikanavaista asiakaspalvelua.

Työssäsi autat yritysasiakkaitamme onnistumaan tehtävissään hoitamalla asiakaspalveluamme kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostitse. Huolehdit vieraiden vastaanottamisesta ja kokoustilapalveluista, vastaanotat maksuja ja käsittelet asiakkaiden postin päivittäin. Pidät langat käsissäsi ja varmistat, että siivous hoituu ajallaan ja it-tuki toimii. Meillä työskentelee useita yhteisökoordinaattoreita, joten osallistut myös koordinaattoreidemme yhteispalavereihin ja autat päivittäisten toimiston asioiden hoidossa.

Toimistomme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Lauttasaaressa ja Tikkurilassa. Sinun vastuukohteesi on Helsingin Kampinkuja. Työskentelet pääasiallisesti yhdessä kohteessa, mutta saatat silloin tällöin käydä toisessa kohteessamme sijaistamassa.

Olet kirjaimellisesti asiakkaidemme keskiössä,joten toivomme, että olet hyväntuulisen energinen ja helposti lähestyttävä yhteishengen ylläpitäjä, ja hoidat samalla asiat jämptisti loppuun saakka. Edellytämme sinulta hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaitosi on plussaa. Odotamme myös tavanomaisten toimisto-ohjelmien osaamista (Word, Excel, PowerPoint). Eduksesi katsomme kaupallisen taustan ja kokemuksen vastaavista tehtävistä.

Kun puhelin laulaa ja sähköposti soi, niin työssä onnistumista edesauttaa organisointitaitosi, itsenäinen työskentelytapasi, oma-aloitteisuutesi ja kykysi jäsentää työtä. Suomme työntekijöillemme työn vapautta, mutta odotamme vastapainoksi vastuun kantamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät vakituisessa, kokoaikaisessa työssä sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi. Ehdoton valttimme työnantajana on hyvä tiimihenki.Nuoressa ja energisessä porukassamme sinun ei tarvitse olla yksin, vaan pääset sparraamaan yhdessä ja heittäytymään rohkeasti muihinkin rooleihin.

Rekrytointia VillageWorksin kanssa hoitaa Rekrytointitalli Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointitallin Sari Taipale, puh. 040 356 0602 tai sari.taipale@rekrytointitalli.fi, puhelintiedustelut tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13–15.

Valloita meidät persoonallasi ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme osoitteessahttps://rekrytointitalli.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=196viimeistään 31.10.2021.Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti.

Loading ...
Loading ...

Deadline: 30-03-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...