Yrityskoordinaattori

Espoon kaupunki

View: 147

Update day: 26-11-2023

Location: Espoo Uusimaa

Category: Sales

Industry:

Loading ...

Job content

Vahvistamme joukkuettamme ja etsimme Työnantajapalvelutiimiin Yrityskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme Sinua, jolla on can do! -asenne, myynnillinen, asiakaslähtöinen työote ja kehitystyölle ominaisen keskeneräisyyden sietokykyä. Yrityskoordinaattorin tehtävä sijoittuu Työllisyys Espoon työnantajapalveluihin.

Työllisyyden kuntakokeiluihin valituilla alueilla osa valtion työ- ja elinkeinotoimistojen tehtävistä on siirretty kuntien vastuulle. Työllisyyden kuntakokeilujen valtakunnallisena tavoitteena on edistää työttömien työnhakijoiden työllistymistä sekä koulutukseen ja palveluihin ohjautumista nykyistä tehokkaammin ja luoda uusia ratkaisuja osaavan työvoiman saatavuuteen. Työnantajapalvelutiimi toimii osana Espoon kuntakokeilua eli Työllisyys Espoota, tuottaa rekrytointipalveluja työnantajille, luo uusia ratkaisuja työmarkkinan kohtaanto-ongelman ratkaisuun ja järjestää rekrytointitapahtumia Työllisyys Espoon asiakkaille. Palvelemme sekä yrityksiä, julkisia organisaatioita että järjestöjä rekrytointipalvelutarpeissa.

Työnantajapalvelutiimissä yrityskoordinaattorin tehtävänä on tuottaa työnantajalähtöisiä työnvälitys- ja rekrytointipalveluita. Yrityskoordinaattori huolehtii siitä, että yritykset saavat osaavaa työvoimaa ja avoimet työpaikat täyttyvät nopeasti ja laadukkaasti. Asiakkaitamme ovat sekä työnantajat että työnhakijat. Nyt haussa olevan yrityskoordinaattorin tehtävä sijoittuu Omnian maahanmuuttajien Osaamiskeskukseen ja työnhakija-asiakkaita ovat Osaamiskeskuksen asiakkaat. Osaamiskeskuksessa yrityskoordinaattori toimii osana monialaista tiimiä ja palvelukokonaisuutta, jossa työnhakija-asiakkaat saavat samasta paikasta työnhaun, koulutuksen ja ohjauksen palveluja. OSKEn kautta yrityskoordinaattorin työhön kuuluu myös oppilaitosyhteistyötä.

Työnhakija-asiakkaiden rinnalla yrityskoordinaattori tapaa työnantajia ja tunnistaa ja kartoittaa yrityksissä ja kaupungin yksiköissä olevia osaamis-, kehittämis- ja rekrytointitarpeita. Koordinaattori haastattelee myös työnhakijoita ja edistää kohtaannon lisäämistä ja työnhakijoiden työllistymistä. Arvostamme B-to-B myynti- ja asiakkuudenhoitokokemusta, tuloshakuisuutta sekä kokemusta pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä ja tuntemusta palkkatukityöllistämisestä.

Työpaikan nimi ja osoite: Työnantajapalvelut, Espoo Talent Hub, Tekniikantie 4 C, 02150 Espoo sekä Omnia, Kirkkokatu 16, 02770 Espoo
Työaika: 38h 15 min / viikko
Tehtävä on vakinainen ja virkasuhteinen

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään
 • kokemusta B2B-asiakkuudenhoidosta sekä B2B-palvelujen kehittämisestä, tuottamisesta ja myynnistä
-tietoa ja taitoa tunnistaa erilaisissa työnantajaorganisaatioissa olevia osaamis-, kehittämis- ja rekrytointitarpeita
-erinomaisia yhteistyö- ja ongelmaratkaisutaitoja sekä hyvää paineensietokykyä
 • markkinointihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
 • asiakaslähtöisyyttä ja ratkaisuhakuisuutta
 • rohkeutta tarttua puhelimeen uusien asiakkaiden ja kumppaneiden tavoittamiseksi
 • valmiuksia toimia liikkuvassa työssä

Tehtävän hoidossa tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksi luetaan hyvä englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito.

Arvostamme
 • kokemusta pitkäaikaistyöttömien työllistämisestä
 • aikaisempaa kokemusta aikuisten maahanmuuttajien parissa työskentelystä
 • tuntemusta palkkatukityöllistämisestä
 • verkostotyökokemusta
 • eri alojen ja työmarkkinoiden tuntemusta
 • näkemystä toiminnan taloudellisista vaikutuksista

Käytämme haussa anonyymia rekrytointia.
Edistämme työyhteisömme monimuotoisuutta ja kannustamme erilaisia ihmisiä hakemaan tehtävää.
Hakijan nimi, yhteystiedot sekä muut henkilöön viittaavat tiedot ovat piilossa haastatteluun saakka. Kerrothan siis hakemuslomakkeessa tehtävän kannalta olennaisesta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Työllisyys Espoossa palvelemme n. 18000 työnhakija-asiakasta, joista 56% on vieraskielisiä. Englannin ohella Espoon puhutuimpia vieraita kieliä ovat venäjä, viro, arabia, somali ja kiina. Työssäsi pystyt palvelemaan ja asioimaan asiakkaiden kanssa suomeksi. Täydellistä/virheetöntä suomenkielen taitoa emme edellytä. Eduksi luetaan englannin kielen taito ja muu monipuolinen kielitaito. Espoon kaupunki haluaa olla kielitietoinen työnantaja ja tukea suomen kielen oppimista työn lomassa. Sisäiset kokouksemme käydään pääasiassa suomeksi, mutta keskusteluun voi osallistua osin englanniksikin. Tämän lisäksi hyödynnämme ja jatkuvasti kehitämme keinoja, joilla selviämme päivittäisessä työssämme vastaantulevista kielitaitoon liittyvistä haasteista. Kuntarekryn sähköinen hakemuslomake on suomeksi, mutta voit halutessasi kirjoittaa hakemustekstin suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Työllisyyden kuntakokeilun, lähestyvän TE-palvelurakenneuudistuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön laatiman koulutus- ja työperäisen maahanmuuton tiekartan tavoitteet ovat työkenttäämme merkittävästi vaikuttavia kansallisia kehityskaaria. Kaupungin valtuustokauden strategiasta, Espoo-tarinasta, johdettujen yksikkötason tavoitteiden saavuttamisessa Espoo Talent Hub -tiimien työllä on merkittävä rooli. Työmme edistää suomalaisen työelämän kehittymistä inklusiivisemmaksi ja monimuotoisemmaksi, joten tehtävissämme pääset kanssamme vaikuttamaan työelämän muutokseen. Työn ollessa vahvasti verkostoyhteistyöhön pohjautuvaa, tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden ammatillisen verkostosi laajentamiseen. Uusasiakashankinnassa ja työnantajayhteistyössä käytämme myyntiä tukevia työkaluja kuten Vainua ja LinkedIn Sales Navigatoria. Tiiminä innostumme ideoista, kiinnostumme kinkkisistä kysymyksistä ja kannustamme erilaisten mielipiteiden esiintuomiseen. Työyhteisömme on lämminhenkinen, huolehdimme toisistamme ja tuemme toinen toisiamme: olemme Sinun työsi puolella.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Yhteystiedot:Lisätietoja antaa Annukka Jamisto 040 126 7643
Työpaikan osoite:Tekniikantie 4 C, 02150 ESPOO
Palkkaus:Tehtäväkohtainen palkka: 3 175,39 €/kk
Työ alkaa:2.5.2023 tai sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Haku päättyy:11.04.2023 klo 15:45
Jätä hakemus:http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-05-63-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty:28.03.2023
TE-palvelujen ilmoitusnumero:11906771

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä


Espoon kaupunki
Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2023

Loading ...
Loading ...

Deadline: 10-01-2024

Click to apply for free candidate

Apply

Loading ...
Loading ...

SIMILAR JOBS

Loading ...
Loading ...